De vele gezichten van Lumen

Deze mensen vertellen over hun levens, over hun ervaringen, hun strijd en veerkracht, hun talenten en dromen. Ze delen hun verhalen in de hoop dat deze bijdragen aan meer begrip en uitnodigen tot verdere kennismaking.

Deze verhalen geven een veel kleurig beeld van mensen die betrokken zijn bij Lumen; bezoekers van het Inloophuis in Leiden, deelnemers aan onze herstelcursussen, ervaringsdeskundige vrijwilligers en medewerkers.

Alise

‘Ik wil me nooit meer verstoppen, ik mag mezelf zijn.’ 

 

Klik hier voor haar verhaal >


Carla 

‘Ik houd van het Inloophuis.’ 

 

Klik hier voor haar verhaal >

 


Cathy 

‘Ik leef weer!’ 

 

Klik hier voor haar verhaal >

 


Fahim 

‘Problemen komen los door praten.’

 

Klik hier voor zijn verhaal >

 


Frouke 

‘Mijn overlevingstocht werd mijn ontdekkingsreis.’ 

 

Klik hier voor haar verhaal >

 


Jack 

‘Bij Lumen draag ik vele petten.’ 

 

Klik hier voor zijn verhaal> 

 


 

Lodewijk 

‘Ik kom al sinds 1985 in het Inloophuis.’ 

 

Klik hier voor zijn verhaal>


Malou 

‘Ik heb mijn gevoel van veiligheid hervonden.’ 

 

Klik hier voor haar verhaal > 

 


Marco 

‘Als je hulp krijgt aangeboden, durf die dan te aanvaarden.’

Klik hier voor zijn verhaal > 

 


Peter 

‘Ongedwongen jezelf zijn.’ 

 

Klik hier voor zijn verhaal >

 


Tom  

‘Mijn weg van beschadiging naar krachtbron’.  

 

Klik hier voor zijn verhaal >