Duin- en BollenstreekLeidse RegioRijnstreek

Corona

Zoek je steun of ken je iemand die mentale hulp nodig heeft? Of heb je een andere vraag over psychische klachten? Neem contact met ons op, we blijven bereikbaar!

Stuur een bericht
Bel of mail een medewerker

Wat betekenen de corona-maatregelen voor de werkzaamheden van Lumen Holland Rijnland?

Inloophuis

Zowel het Inloophuis in Leiden als in Oegstgeest zijn gesloten. In plaats van inlopen is het wel mogelijk om telefonisch een praatje te maken met de vrijwilligers. Heb je daar behoefte aan of heb je vragen over de Inloop neem dan even contact op met Ariette van Hespen via telefoon (06-14326485) of e-mail (ariettevanhespen@lumen-hollandrijnland.nl)

STIP 

Ons Steun- en Informatiepunt (STIP) aan de Hooigracht is telefonisch bereikbaar tussen 10 en 14 uur op ons algemene nummer (071 – 5147420). Je kunt ook een e-mail sturen naar info@lumen-hollandrijnland.nl.
Meer informatie over het STIP vind je hier.

Cursussen/workshops/gespreksgroepen/voorlichtingen

Alle activiteiten in de regio’s Leiden, Rijnstreek en de Duin- en Bollenstreek gaan niet door. Bekijk de agenda wanneer er weer activiteiten zullen plaatsvinden.

Respijthuis

De officiële opening van het Respijthuis in Alphen aan den Rijn op vrijdag 27 maart is uitgesteld. Ook de voorbereidende werkzaamheden en klussen in het pand zijn uitgesteld. Het is ook niet mogelijk om deze locatie te bezoeken.

Cliëntondersteuning / Crisiskaart

De cliëntondersteuners in de regio’s Leiden, Rijnstreek en de Duin- en Bollenstreek zullen hun afspraken (zo veel mogelijk) via telefonisch contact of beeldbellen voortzetten. Wie gebruik maakt van deze ondersteuning zal hier persoonlijk over benaderd worden. Lees hier meer.

Contact

Onze medewerkers zijn niet op kantoor aanwezig en werken thuis. Ze zijn wel telefonisch en via de e-mail bereikbaar.
Voor contactgegevens klik hier

Vervolg

Deze beslissingen nemen we met veel pijn in ons hart, maar we willen geen onnodige risico’s lopen. We houden jullie op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen via onze corona-website en Facebook.

 

 

Zoek steun
Ontdek interessante websites & video's

Neem contact met ons op

Lumen sluit kantoor vanwege coronavirus