Vrienden van het inloophuis

Leidse Regio

Word ook vriend van het Inloophuis!

Wat is het inloophuis Psychiatrie?

Het Inloophuis psychiatrie is een huiskamer. Een plek waar iedereen zich zelf kan zijn. Waar je vrienden kan maken of gewoon stil kan zijn. Waar mensen met een psychiatrische achtergrond en vrijwilligers elkaar ontmoeten in een vertrouwde en veilige sfeer.

Het Inloophuis draait al sinds 1983 dankzij de bezoekers, de vrijwilligers en een beroepskracht. Het Inloophuis is gevestigd op Hooigracht 12-14 in Leiden.

Het inloophuis is sinds 2018 onderdeel van Stichting Lumen Holland Rijnland.
De Stichting vrienden van het Inloophuis is een zelfstandige Stichting gebleven die zich specifiek richt op de doelstellingen van het Inloophuis.

Wat doe je als Vriend van het Inloophuis?

Als vriend ondersteun je het werk van het inloophuis, waardoor je samen met de bezoekers en de vrijwilligers het inloophuis in stand houdt. Met je financiële bijdrage ondersteun je de bijzondere activiteiten van het inloophuis, zoals een uitje, museumbezoek, een voorstelling, de kerstmaaltijd of iets voor de inrichting van het inloophuis.

Voor de vrienden worden er jaarlijks tijdens de Vriendendag in de Week van de Psychiatrie allerlei interessante activiteiten georganiseerd.

Bestuur

  • Alexander Geertsema, voorzitter
  • Abel Boels, secretaris
  • Fred Ter Meer, penningmeester
  • Bert-Jan Roosenschoon
  • Carolien de Groot

Donaties

Donaties zijn van harte welkom op IBAN: NL36INGB0009432331, t.n.v. Stichting Vrienden van het Inloophuis, Alphen a/d Rijn