Frouke Lampe in gesprek met Radio Sleutelstad over het eenjarig bestaan van het Respijthuis Leidse regio en de Open Dag.

Een groot succes durft teamleider Frouke Lampe het Respijthuis aan de Leidse Hooigracht wel te noemen. “Mensen weten ons te vinden, zijn positief over hun verblijf. Vrijdag 22 september vieren we het eenjarig bestaan met een open dag. Van 15.00 tot 18.00 uur kan iedereen komen kijken.”

Geen verwijzing nodig en kosteloos!

Het Respijthuis zit op de tweede etage van het monumentale pand van Lumen Holland Rijnland, een organisatie die hulp biedt bij psychische problemen. In het Respijthuis kunnen mensen met psychische problemen tot rust komen, uit hun dagelijkse beslommeringen stappen of juist structuur vinden. “Je hebt geen verwijzing nodig om bij ons te komen logeren”, zegt Lampe van Lumen Holland Rijnland. “We horen wel eens dat mensen denken dat ze onder behandeling moeten zijn van een psychiater, maar dat is niet zo.” !

Vrijdag 22 september kunnen geïnteresseerden op bezoek komen in het Respijthuis. Van 15.00 tot 18.00 uur staat de deur open. Graag aanmelden via email: respijthuisleidseregio@lumen-hollandrijnland.nl.
Meer info