Het Respijthuis Rijnstreek bestaat inmiddels 2 jaar! Vanwege de lockdowns in 2020 was er geen opening. Op vrijdag 25 november organiseren we van 14:00 tot 18:00 een open dag, graag nodigen wij je uit voor deze feestelijke dag! Wij zorgen voor lekkers en een leuke educatieve verassing. 

Het Respijthuis is bedoeld voor mensen met een psychische kwetsbaarheid, die de behoefte hebben om ‘even op adem te komen’. Aanleiding kan bijvoorbeeld oplopende stress in de thuissituatie zijn of een depressie, waardoor het risico bestaat dat de psychische en/of sociale problemen verergeren. In het Respijthuis kunnen gasten logeren en weer grip krijgen op herstel. Hierdoor kan een terugval of zelfs een crisis worden voorkomen. Inzet van eigen ervaringskennis is daarbij van grote waarde. Het team in het Respijthuis bestaat uit ervaringsdeskundige vrijwilligers en vaste medewerkers.

Ken je mensen voor wie dit wellicht ook interessant is, stuur dit nieuwsbericht dan vooral door.

Wij hopen je te ontmoeten op vrijdagmiddag 25 november!

Team Respijthuis regio Rijnstreek: Roos van Gelderen, Driss Jabi, Amber Peskens, Maxime Dreyhus, Esther Arkesteijn, Joke Dorsselaer en Audrey Hof… En vele betrokken vrijwilligers!

Voor vragen kan je contact opnemen met respijthuisrijnstreek@lumen-hollandrijnland.nl of 071 750 00 56

Adres: Prins Hendrikstraat 135, 2405 AJ Alphen aan den Rijn

Om te zorgen dat er voor ieder een hapje en een drankje is, stuur ons een bevestigingsmail dat jij er bij bent en hoeveel mensen je mee neemt. Later volgt een mail met een inspirerend programma van de dag.

Meer info