Leidse Regio

Inloophuis Leiden

Het Inloophuis Leiden is een huiskamer, een gezellige ontmoetingsplek waar iedereen zichzelf kan zijn. Je bent van harte welkom!

Voor wie?

Het Inloophuis is bedoeld voor mensen die psychische problemen (gehad) hebben. Het kan lastig zijn om na een moeilijke tijd of opname de draad weer op te pakken. In het Inloophuis vind je een kop koffie en een luisterend oor. Een vertrouwde, veilig plek die een steuntje in de rug kan geven.

Wat bieden wij?

In het Inloophuis hoef je helemaal niets. Je kunt er terecht voor gezelligheid op je eigen manier. Koffie en een praatje, thee en een spelletje of gewoon met je eigen gedachten bezig zijn. Vrijwilligers zorgen voor koffie en zijn altijd bereid om naar je te luisteren. Zij zijn geen behandelaars maar gewoon mensen die zich betrokken voelen. Het Inloophuis staat los van de GGZ. Naast de gewone avonden zijn er ook regelmatig extra activiteiten. Denk hierbij aan een jaarlijks uitje, een BBQ, Kerstmaaltijd, filmavond, vrouwenavonden, wandeling. Graag worden de gasten betrokken bij de organisatie van deze activiteiten.

Bekijk hier de video van het inloophuis

Medewerkers

De dagelijkse gang van zaken in het Inloophuis wordt geregeld door de coördinator in samenwerking met de vrijwilligers en inlopers. Op de avonden dat we open zijn, zijn er altijd 2 of 3 vrijwilligers aanwezig.
Zij bemannen de bar en zorgen voor gezelligheid en een veilige sfeer. Kom een keer langs, je bent van harte welkom!

Openingstijden

Dinsdag t/m zaterdag van 19.30 uur tot 22.30 uur
Zondag van 15.00 uur tot 18.00 uur

Contact

Ariette van Hespen, coördinator van het Inloophuis Leiden
ariettevanhespen@lumen-hollandrijnland.nl

Agenda Inloophuis Leiden

Er zijn geen activiteiten gepland.

Volledige agenda