Herstelwerkgroep

Heb je Zicht op Herstel gevolgd en wil je graag verder aan de slag met je eigen herstel? Zoek je zowel praktische handvatten als verdieping? Dan is onze herstelwerkgroep Herstel in uitvoering wellicht iets voor jou!

Herstel in uitvoering is voor mensen die Zicht op Herstel hebben gevolgd en graag in groepsverband willen werken aan persoonlijk herstel.

Doel van de groep is om elkaar aan de hand van concrete thema’s en verschillende werkvormen te inspireren en ondersteunen.  Twee ervaringsdeskundig cursusbegeleiders verzorgen de bijeenkomsten.

We starten op maandag 17 januari, vanaf dan komen we elke maandagmiddag van 14.00 tot 16.00 uur bijeen in de Voorlichtingsruimte van Hooigracht 12-14 in Leiden.

Iedere maand gaan we aan de slag met een nieuw thema in relatie tot herstel. Het is geen open gespreksgroep, gedurende de maand werken we in een vaste groepssamenstelling. Het zijn als het ware korte themacursussen. Aanmelden kan dan ook per maand en de maximale groepsgrootte is 8 deelnemers.

Het aanmeldformulier vind je onderaan deze pagina.

Thema Januari: Het jaar dat voor je ligt (groep is vol)

De vuurwerkdampen zijn opgestegen, de kerstspullen weer opgeborgen…het nieuwe jaar is begonnen. Een nieuw jaar, een nieuw begin?

In de praktijk is het niet zo dat je alleen op 1 januari nieuwe keuzes voor jezelf kan maken. Aan jezelf werken en voor jezelf zorgen kan altijd, op ieder moment. Toch is de jaarwisseling een moment waarop velen van ons terugblikken en vooruitkijken.

Tijdens de 3 bijeenkomsten in januari blikken we kort terug op het jaar dat achter ons ligt, maar kijken we vooral vooruit naar het jaar dat voor ons ligt. Hoe willen we dat dit jaar er uit gaat zien en wat kunnen we zelf doen om dit te bereiken? Aan de hand van verschillende werkvormen en opdrachten gaan we hierover met elkaar in gesprek èn aan de slag. Doe je mee?

Voor wie

Herstel in uitvoering is voor mensen die Zicht op Herstel hebben gevolgd en graag in groepsverband willen werken aan persoonlijk herstel.

Tijdsinvestering

Per maand maximaal 4 bijeenkomsten van 2 uur en 1 uur voorbereiding per week

Data en tijden

Maandagmiddag van 14.00 tot 16.00 uur

17, 24 en 31 januari – VOL

14, 21 en 28 februari – aanmelden kan vanaf 31 januari

14, 21 en 28 maart – aanmelden kan vanaf 28 februari

Locatie

Lumen Voorlichtingsruimte, Hooigracht 12-14, 2312 KS Leiden

Kosten

De bijeenkomsten zijn gratis. Er is plek voor maximaal acht deelnemers, bij aanmelding gaan we er vanuit dat je deelneemt aan alle bijeenkomsten die maand.

Aanmelden

Onderaan deze pagina vind je de agenda met de data. Elke maand is er een nieuw thema waar je je dan voor kan aanmelden via het aanmeldformulier.

Meer informatie:

e-mail: herstelcursussen@lumen-hollandrijnland.nl

telefoon: Frouke Lampe 0681624676

Meld je aan voor de herstelwerkgroep Herstel in uitvoering

Vanaf 31 januari kan je je aanmelden voor de cursusreeks in Februari

Herstel in uitvoering

14 feb

Herstel in uitvoering: Februari

Herstel in uitvoering is voor mensen die Zicht op Herstel hebben gevolgd en graag in groepsverband willen werken aan persoonlijk herstel. Twee ervaringsdeskundig cursusbegeleiders verzorgen de bijeenkomsten.

Hooigracht 12-14, 2312 KS Leiden 14 feb, 21 feb en 28 feb 13:30 - 16:00
14 mrt

Herstel in uitvoering: Maart

Herstel in uitvoering is voor mensen die Zicht op Herstel hebben gevolgd en graag in groepsverband willen werken aan persoonlijk herstel. Twee ervaringsdeskundig cursusbegeleiders verzorgen de bijeenkomsten.

Hooigracht 12-14, 2312 KS Leiden 14 mrt, 21 mrt en 28 mrt 13:30 - 16:00
Volledige agenda