Vanaf eind september organiseert Lumen weer nieuwe reeksen van de cursus Zicht op Herstel op verschillende locaties in de regio (Leidse regio, Rijnstreek en Duin- en Bollenstreek).

Herstellen is een zoektocht naar hoe je, ondanks je psychische klachten, psychosociale problemen en/of verslaving een leven op kunt bouwen dat jij als zinvol ervaart. De cursus ‘Zicht op Herstel’ kan een waardevolle aanvulling zijn bij deze zoektocht. Aan de hand van een herstelthema gaan we iedere week met elkaar in gesprek en breng je jouw eigen unieke herstelproces in kaart.

Het doel van de cursus is je bewust worden van en inzicht krijgen in wat jou kan helpen bij verder herstel.

“Zicht op Herstel gaf mij weer hoop voor herstel. Erkenning door met anderen te delen, contact met lotgenoten. Zingeving door hier elke week bij elkaar te komen.”

Deze cursus bestaat uit een serie van 9 bijeenkomsten en wordt verzorgd door twee ervaringsdeskundig cursusbegeleiders van Stichting Lumen.

Naar verwachting is in de eerste week van september de definitieve planning rond. Wil je dan bericht krijgen over de data en locaties? Meld je vast aan via het formulier op onze website https://lumen-hollandrijnland.nl/leren/zicht-op-herstel/

Voor vragen of meer informatie kan je mailen naar herstelcursussen@lumen-hollandrijnland.nl

Download hier de algemene flyer van Zicht op Herstel

Meer info