De open herstelgroep

Deze open groep is om de week op donderdagochtend van 10 tot 12.30 uur bij Lumen op Hooigracht
12-14 in Leiden. Aan de hand van
de actuele onderwerpen bespreken wij herstel gerichte thema’s. Zou het niet mooi zijn om elkaar hierin te kunnen inspireren? De thema’s kiezen we gezamenlijk. Twee begeleiders verzorgen de bijeenkomsten. Zij hebben eigen ervaring met psychische problemen en herstel. Van tevoren aanmelden is niet nodig, vanaf 9.45 uur staat de koffie klaar en kun je binnenlopen. 

Heb je vragen of wil je meer informatie?  Neem dan contact op met Valerie Leidsman 06-53831754 valerieleidsman@lumen-hollandrijnland.nl of Frouke Lampe 06-81624676 froukelampe@lumen-hollandrijnland.nl. Kijk hier voor meer informatie.


Volgende week starten er twee cursussen in ons herstelaanbod: Mindfulness en Lekker in m’n vel.

Mindfulness

Mindfulness betekent je volledig bewust zijn van de huidige ervaring, in het hier en nu en zonder oordelen. Het helpt je het heden intenser te beleven en je aandacht te richten op dingen die op dat moment gebeuren. In plaats van in gedachten te zijn en bijvoorbeeld te piekeren, heb je meer aandacht voor waar je echt mee bezig bent in het moment.

Benieuwd wat Mindfulness voor jou zou kunnen betekenen in je herstel? Meld je dan snel aan via simonbertels@lumen-hollandrijnland.nl. Vermeld in de mail je naam, woonplaats en telefoonnummer. Simon neemt contact met je op voor een persoonlijk kennismakingsgesprek. Kijk hier voor meer informatie.

Lekker in m’n vel

Lekker in m’n vel is een laagdrempelige herstelcursus afgeleid van de bekende WRAP- cursus. Het gaat in de cursus om het maken van een gereedschapskoffer waarin je tools gaat verzamelen die voor jou helpend zijn in je herstel. Wil je graag zicht krijgen op jouw eigen gereedschap voor een goed gevoel? Meld je dan snel aan voor deze cursus door te mailen naar valerieleidsman@lumen-hollandrijnland.nl of te bellen naar Frouke Lampe 0681624676. Er is plek voor 8 deelnemers. Kijk hier voor meer informatie.

Meer info