Stichting Open Mind verbindt door het vertellen van persoonlijke verhalen in de openbare ruimte en helpt daarmee onbegrip de wereld uit, zo ook over depressie.

Afgelopen maandag 13 september loopt Kaylee over het Bontiuspad, tegenover de hoofdingang van het LUMC. Daar zal die middag de tentoonstelling Open Mind worden geopend. Met een wit hesje staat ze klaar om met de voorbijgangers te praten over depressiviteit. Ze raakt in gesprek met iemand van het Leidsch Dagblad en vertelt haar indrukwekkende verhaal.

Heb jij of ken jij iemand die depressieve klachten heeft en wil je meer weten? Of wil je weten over wat anderen hebben gedaan om met deze klachten om te gaan? Kom dan ook naar het Bontiuspad en loop langs deze prachtige portretfoto’s en lees enkele van de persoonlijke verhalen. Je treft er ervaringsdeskundigen die graag in gesprek met je gaan op maandagen 20 en 27 september van 15.00 tot 17.00 en op donderdagen 16,23 en 30 september van 12.00 tot 14.00 uur. Klik hier voor meer informatie.

 

Meer info