Marcel van der Wal vertrekt per 1 oktober a.s. als regiocoördinator in de Rijnstreek. Met veel plezier, grote betrokkenheid en inzet, heeft Marcel de afgelopen vier en een half jaar, samen met zijn collega’s uit het team Rijnstreek, een mooie organisatie in de Rijnstreek opgebouwd en heeft hij de basis gelegd voor het Respijthuis in Leiden.
De belangrijkste reden om te stoppen is dat de organisatieontwikkeling in de Rijnstreek toe is aan een nieuwe fase. Marcel doet met die reden een stap opzij om daarmee het team ruimte te geven met een nieuw iemand naar de volgende fase te gaan. Voor nu zal hij zich verder gaan richten op andere opdrachten buiten Lumen. Omdat Lumen hem na aan het hart ligt, blijft Marcel als vrijwilliger beschikbaar voor het Respijthuis.

Voor de komende maanden, in ieder geval tot 1 januari 2023, zal Roos van Gelderen de taken van Marcel overnemen. Roos is op dit moment nog voorzitter van het bestuur van Lumen, een functie die zij uiteraard tijdelijk neer zal leggen. In de komende maanden zal Roos, samen met het team, de overgang naar de gewenste en passende vorm van management voorbereiden.

 

Meer info