Iedereen doet mee in de Duin- en Bollenstreek. Of je nu verpleegkundige, ondernemer of vrijwilliger bent. Normaal gesproken vult de dag zich bijvoorbeeld met werk, studie en/of aandacht voor het gezin. De indeling van de dag kan verstoord raken vanwege psychische klachten of aandoeningen. Na een dergelijke periode is het niet altijd eenvoudig om weer aan te haken.

Wat heb je met deze problematiek nodig om toch (weer) mee te doen? En wat kunt u als inwoner, professional of ondernemer hierin betekenen? In themabijeenkomst, die drie keer wordt georganiseerd in de Duin- en Bollenstreek, gaan ervaringsdeskundigen hierover met u in gesprek op 17 juni, 8 juli en 15 juli.

Ervaringsdeskundigen
Ervaringsdeskundige medewerkers van Stichting Lumen Holland Rijnland vertellen aan de hand van eigen en collectieve ervaringen over de weg vanuit de psychische problematiek naar (vrijwilligers)werk. Wij nodigen mensen die zelf ook bezig zijn met re-integreren en ervaringen willen delen, met nadruk uit om aan te sluiten.

Voor wie?
De bijeenkomsten zijn bedoeld voor welzijnsprofessionals, ondernemers, arbeidsparticipanten, trajectbegeleiders, consulenten, vrijwilligers(coördinatoren), inwoners en andere geïnteresseerden uit Katwijk, Noordwijk en Hillegom, Lisse en Teylingen.

Aanmelden
De themabijeenkomsten worden in juni en juli achtereenvolgens in Katwijk, Noordwijk en Hillegom georganiseerd. Er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar, daarom is aanmelden noodzakelijk.

Donderdag 17 juni van 15.00 tot 16.30 uur in Katwijk (Aanmelden kan hier)
Donderdag 8 juli van 15.00 tot 16.30 uur in Noordwijk (Aanmelden kan hier)
Donderdag 15 juli van 15.00 tot 16.30 uur in Hillegom (Aanmelden kan hier)

Deze bijeenkomsten worden georganiseerd in het kader van de antistigma-campagne ‘Opgenomen op de werkvloer’ en worden mogelijk gemaakt door de gemeenten van de Duin- en Bollenstreek en ZonMw.