Wil jij meedoen met leuke activiteiten en je talenten ontdekken? En woon je in de Bollenstreek? Geef je dan op voor het project ‘Ik doe mee’. In mei starten de eerste bijeenkomsten in Hillegom. Dit project is een samenwerking van Lumen, Welzijnskompas, SportSupport, Welzijn Teylingen en de gemeenten in de Bollenstreek.

In dit project draait alles om meedoen. Willen, kunnen en mogen meedoen. Om ervaringen te delen en van elkaar te leren. Iedereen kan namelijk tegen uitdagingen aanlopen in het leven. Zoals niet lekker in je vel zitten, geen energie meer hebben of het missen van iemand om leuke dingen mee te doen. Vanuit ‘Ik doe mee’ staan niet het probleem of ziekte centraal, maar wat mensen wel kunnen en willen. Bijvoorbeeld meedoen aan leuke activiteiten of groepstrainingen, vrijwilligerswerk doen of talenten delen tijdens activiteiten en workshops.

Voor wie?
Het project ‘Ik doe mee’ is er voor, door en met inwoners uit de Bollenstreek. Voor iedereen die wil meedoen aan activiteiten, ontdekken waar talenten en persoonlijke kwaliteiten liggen en hiermee aan de slag wil. Dit doe je vanuit een persoonlijke route waarin je zelf keuzes maken en jouw wensen centraal staan. De welzijnscoaches en buurtsportcoach staan klaar om je persoonlijk advies en begeleiding te geven op het gebied van welzijn, sport en bewegen.

Doe mee!
Wil jij weten of deelnemen aan ‘Ik doe mee’ iets voor jou is? Of wil je meedoen als vrijwilliger of organisatie? Neem dan contact op met projectleider Natalia Warmerdam: n.warmerdam@welzijnskompas.nl of 06-45 34 19 36