Vanwege het coronavirus zijn de kantoren van Lumen gesloten tot maandag 1 juni. Het Inloophuis is dicht en alle geplande activiteiten gaan niet door deze periode. Wel kan je ons mailen of één van onze medewerkers bellen.

Om de verspreiding van het coronavirus een halt toe te roepen heeft het kabinet (op advies van het RIVM) een aantal maatregelen genomen.

Wat betekenen deze maatregelen voor de werkzaamheden van Lumen Holland Rijnland?

Inloophuis dicht
Zowel het Inloophuis in Leiden als in Oegstgeest zijn gesloten. In plaats van inlopen is het wel mogelijk om telefonisch een praatje te maken met de vrijwilligers. Heb je daar behoefte aan of heb je vragen over de Inloop neem dan even contact op met Ariette van Hespen via telefoon (06-14326485) of e-mail (ariettevanhespen@lumen-hollandrijnland.nl)

STIP 
Ons Steun- en Informatiepunt (STIP) aan de Hooigracht is telefonisch bereikbaar tussen 10 en 14 uur op ons algemene nummer (071 – 5147420). Je kunt ook een e-mail sturen naar info@lumen-hollandrijnland.nl.
Meer informatie over het STIP vind je hier.

Cursussen/workshops/gespreksgroepen/voorlichtingen
Alle activiteiten in de regio’s Leiden, Rijnstreek en de Duin- en Bollenstreek gaan niet door. Bekijk de agenda wanneer er weer activiteiten zullen plaatsvinden.

Respijthuis
De officiële opening van het Respijthuis in Alphen aan den Rijn op vrijdag 27 maart is uitgesteld. Ook de voorbereidende werkzaamheden en klussen in het pand zijn uitgesteld. Het is ook niet mogelijk om deze locatie te bezoeken.

Cliëntondersteuning
De cliëntondersteuners in de regio’s Leiden, Rijnstreek en de Duin- en Bollenstreek zullen hun afspraken (zo veel mogelijk) via telefonisch contact of beeldbellen voortzetten. Wie gebruik maakt van deze ondersteuning zal hier persoonlijk over benaderd worden. Lees hier meer.

Contact
Onze medewerkers zijn niet op kantoor aanwezig en werken thuis. Ze zijn wel telefonisch en via de e-mail bereikbaar.
Voor contactgegevens klik hier

Vervolg
Deze beslissingen nemen we met veel pijn in ons hart, maar we willen geen onnodige risico’s lopen. We houden jullie op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen via onze website en Facebook.

Bestuur & medewerkers Lumen Holland Rijnland

Neem contact met ons op als je mentale hulp zoekt of een vraag hebt over psychische klachten

Neem contact met ons op:

  • Met het insturen van je gegevens via dit formulier verleen je Lumen toestemming deze gegevens op te slaan in ons registratiesysteem en te gebruiken voor het doeleinde waarvoor je dit formulier instuurt. Zie ook onze privacy statement.