Lumen panel

Leidse Regio

Wil je vanuit je eigen ervaringen meedenken over de herinrichting van de Maatschappelijke zorg zoals over de toegang, de Maatschappelijke Opvang, Beschermd Wonen of  een Mentaal gezondheidscentrum? Meld je aan!

Decentralisaties

De gemeenten in de Leidse regio zijn momenteel druk bezig met de herinrichting van verschillende onderdelen binnen de Maatschappelijke Zorg (Maatschappelijke Opvang, Beschermd Wonen, Bemoeizorg, etc de zogenoemde ‘decentralisaties’) of de uitvoering van IZA/GALA (de Mentale gezondheidscentra). Het Lumenpanel denkt hierin graag mee vanuit het cliëntperspectief en ervaringsdeskundigheid.

Lumen Panel

Lumen denkt op verschillende manieren mee, maar één van deze manieren is het Lumen Panel (Leidse regio).

Meedoen

Om ervaring op te doen als belangenbehartiger, of om deze ervaring door te ontwikkelen.

Heb je belangstelling om – direct of indirect – aan het Lumen Panel mee te doen, meld je aan bij: Lars van Wezel, via de mail larsvanwezel@lumen-hollandrijnland.nl, of bel 06 1488 0915

  • Met het insturen van je gegevens via dit formulier verleen je Lumen toestemming deze gegevens op te slaan in ons registratiesysteem en te gebruiken voor het doeleinde waarvoor je dit formulier instuurt. Zie ook onze privacy statement.