Katwijk

Ouders helpen Ouders

Je bent welkom bij ons met je vragen en/of gedachten. Heb je een kind met verslavingsproblematiek? Kom je er soms ook even niet meer uit? Heb je vragen of wil je gewoon even je verhaal kwijt? Ouders helpen Ouders staat klaar voor jou! Samen staan we sterk.

Herkenning Ontspanning Begrip Steun

Ervaringsdeskundige ouders van kinderen met verslavingsproblematiek staan klaar voor elkaar. Voor ouders kan het wel eens te veel worden en kunnen zij door een luisterend oor en door middel van ervaring te delen weer wat sterker komen te staan. Ouders van een zorgenkind cijferen zichzelf vaak ongemerkt weg. Begrijpelijk want het gaat tenslotte om je kind. Tegelijkertijd is het belangrijk om ook goed voor jezelf te blijven zorgen. Hier kun je open met anderen praten over hoe het is om ouder te zijn van een kind met een verslaving en/of andere problematiek.

We steunen elkaar en staan elkaar bij met raad en daad. Even ontspannen, je netwerk uitbreiden en erkenning vinden in een ongedwongen sfeer zorgt voor meer positiviteit en daardoor kracht om door te gaan. Er zijn groepsbijeenkomsten maar je kan daarnaast ook individueel met iemand uit de groep afspreken.

Wilt u meer informatie of kent u iemand die zich aan zou willen sluiten?

Neem contact op met Jeannette:
jeannetteplaizier@lumen-hollandrijnland.nl
06-14880908