Wanneer: Woensdagmiddag 25 januari 13:00-14:15 uur

Waar: Voorlichtingsruimte Hooigracht 12-14, Leiden

Help jij mee op te komen voor onze belangen?

Wil je je (eigen ervaringen) inzetten als belangenbehartiger? Vind je dat het allemaal beter geregeld kan worden in je eigen gemeente? Zie je verbeterpunten op het vlak van Beschermd Wonen, wachtlijsten in de GGZ, of de aanpak van eenzaamheid?

Wil jij voorlichting geven, meepraten en meedenken of samen een advies opstellen?

Meld je dan aan voor de informatiebijeenkomst op woensdagmiddag 25 januari! Om van huidige belangenbehartigers van het Lumen Panel te horen hoe de werkzaamheden eruitzien, om te vernemen welke thema’s en aandachtspunten er op de agenda staan in 2023. Maar ook welke workshops je eventueel kunt volgen om je hierin verder te specialiseren?

Samen kunnen we plannen maken!

Wat is het Lumen Panel?

In maart 2022 is het Lumen Panel van start gegaan. Acht keer heeft het Panel maandelijks meegedacht met de gemeenten in de Leidse regio op het gebied van (de decentralisaties) Maatschappelijke Zorg.

In 2023 gaat het Panel onvermoeid verder, maar nieuwe gezichten en aanvullende expertises zijn altijd welkom!

Dit jaar is het Panel nog steeds de basis, maar daarnaast – of daaruit voortkomend – gaat de belangenbehartigende inzet van Lumen ook gevraagd worden op andere gebieden dan de Maatschappelijke Zorg. Ook lokaal in afzonderlijke gemeenten, en ook buiten de Leidse regio.

De eerstvolgende bijeenkomst van het Lumen Panel is op dinsdagmiddag 14/2 van 13:30-15:30 uur.

 

Aanmelden bij: Lars van Wezel, larsvanwezel@lumen-hollandrijnland.nl / 0614880915

Mocht je er op 25/1 niet bij kunnen zijn, is het mogelijk om een individuele afspraak te maken.