Filters

Maand

Regio

Categorieën

Agenda - oktober 2020

05 okt

Voorlichtingsavond Bipolaire stoornis

Duin- en BollenstreekLeidse RegioRijnstreek

Hoe herken je de symptomen van een depressie of een manie, en wat kunnen jijzelf en je naasten doen om het tij in een vroeg stadium te keren?

Webex 19:30 - 21:30
Meer info
12 okt

Voorlichtingsavond Angststoornissen

We zijn allemaal wel eens bang en dat is gezond. Maar wat nu als je vaak angstig bent op momenten dat er eigenlijk geen reden voor is en het je leven beheerst? Een behandelaar van GGZ Rivierduinen en een ervaringsdeskundige van Lumen Holland Rijnland komen aan het woord. Uiteraard is er gelegenheid voor vragen.

19:30 - 20:30
Meer info
15 okt

Voorlichting: Rondkomen in coronatijden

Duin- en Bollenstreek

Veel mensen liggen wakker vanwege geldzaken. Wellicht nog wel meer in coronacrisis. Over de moeilijkheden en mogelijkheden van rondkomen in coronatijd organiseren we een gratis interessant webinar.

Webex 16:00 - 17:30
Meer info
19 okt

Online voorlichtingsavond Burn-out en Depressie

Wat is het verschil tussen een ‘dip’, een burn-out en een depressie? We gaan in op overeenkomsten en verschillen, en op de vraag hoe je er weer vanaf komt. Een behandelaar van GGZ Rivierduinen en een ervaringsdeskundige van Stichting Lumen Holland Rijnland delen kennis en ervaringen. Uiteraard is er ruimte voor vragen

19:30 - 20:30
Meer info
26 okt

Online Voorlichting: Verslaving

Duin- en BollenstreekLeidse RegioRijnstreek

Alcohol en drugs kunnen veel gevolgen hebben. Het gaat ten koste van je werk, school of thuis. Er ontstaan terugkerende problemen op sociaal gebied (ruzies). Een behandelaar van GGZ Rivierduinen en een ervaringsdeskundige van Stichting Lumen Holland Rijnland delen kennis en ervaringen.

Webex 19:30 - 20:30
Meer info