Door ziekte, vakantie en alle onzekerheden rondom de corona-pandemie hebben wij moeten besluiten om het Respijthuis vanaf maandag 20 december 2021 tot maandag 10 januari 2022 te sluiten.

Het bleek steeds moeilijker en onzekerder te worden of we de benodigde ondersteuning van onze gasten konden blijven bieden. Dat in combinatie met een gering aantal aanmeldingen voor de komende periode heeft tot dit besluit geleid.

Dit betekent dat we in het Respijthuis tijdelijk geen gasten meer zullen ontvangen voor logeren of dagrespijt. We realiseren ons dat Juist rondom de feestdagen voor velen de behoefte aan ontmoeting en ontspanning groter is. Voor gasten, die anders in het Respijthuis zouden zijn, biedt Lumen de mogelijkheid tot ontmoeting, ontspanning en/of ondersteuning in Ontmoeten-Op-Maandag (iedere maandag van 13 tot 14.30 uur in De Jozef) of de Vrijdagmiddag Inloop  (iedere vrijdag van 15.30 tot 17.30 uur in het Trefpunt).  Daarnaast gebruiken we deze periode om tijd en aandacht te geven aan onze vrijwilligers, zodat we volgend jaar met nog meer betrokkenheid en deskundigheid een onze gasten kunnen verwelkomen.

Meer info