Duin- en BollenstreekLeidse RegioRijnstreek

Lekker in m’n vel

Lekker in je vel zitten, dat wil iedereen wel. Maar zeker als je last hebt van een psychische aandoening, is dat niet altijd eenvoudig. Daarom gaat binnenkort de erstelcursus Lekker in m’n vel van start bij Lumen.

Lekker in m’n vel

Lekker in m’n vel is een laagdrempelige herstelcursus afgeleid van de bekende WRAP- cursus. Het gaat in de cursus om het maken van een gereedschapskoffer waarin je tools gaat verzamelen die voor jou helpend zijn in je herstel.

Als je meedoet aan Lekker in m’n vel krijg je een houten kistje. Dit kistje wordt jouw ‘gereedschapskoffer voor een goed gevoel’. Je gaat het versieren en vullen met dingen die je kunnen helpen om je goed te voelen. Maar je gaat ook het kistje ook vullen met tools voor als het niet goed met je gaat. Je wisselt ervaringen en tips uit met andere deelnemers en aan het eind van de cursus heb je geleerd wat je zelf kunt doen om je beter te voelen.

De cursus wordt verzorgd door Valerie, zij loopt stage bij Lumen voor de opleiding tot ervaringsdeskundige in Zorg en Welzijn. 

Wil je graag zicht krijgen op jouw eigen gereedschap voor een goed gevoel? Meld je dan snel aan voor deze cursus door te mailen naar valerieleidsman@lumen-hollandrijnland.nl of te bellen naar Frouke Lampe 0681624676. Er is plek voor 8 deelnemers.

Vermeld in de mail je naam, woonplaats en telefoonnummer.

Nog even in het kort

Wat: cursus Lekker in m’n vel

Voor wie: iedereen die wil werken aan zijn of haar herstel. Aanmelden verplicht.

Wanneer: Er is nog geen nieuwe cursus gepland

Hoe laat: –

Waar: Lumen, Hooigracht 12-14 Leiden, beneden achter in het Inloophuis

Folder

Heb je interesse of wil je meer informatie neem contact op met valerieleidsman@lumen-hollandrijnland.nl of froukelampe@lumen-hollandrijnland.nl