Lumen is gestart met het STIP (Steun- en Informatiepunt) in Plein 28 te Hillegom! De officiële opening is op maandag 20 juni om 12.30 uur.

Tijdens de feestelijke opening zal er aandacht zijn voor de inzet van ervaringsdeskundigheid en de meerwaarde hiervan bij de ondersteuning die wij bieden. Na de opening is er een verzorgde lunch en gelegenheid voor vragen en gesprek.

Heb je een vraag over psychische klachten en/of verslaving, voor jezelf of voor een naaste? Wil je dat we met je meedenken vanuit ervaringsdeskundigheid? Of zoek je advies over hoe je verder kan werken aan je herstel? Heb je vragen op het gebied van je inkomen, werk, dagbesteding?

Dan is het STIP er voor jou!

Het STIP (Steun- en Informatiepunt) biedt ervaringsdeskundige ondersteuning aan mensen die te maken hebben (gehad) met psychische, psychosociale en/of verslavingsproblemen. De ervaringsdeskundigen van Lumen bieden een luisterend oor,  staan naast je en denken graag met je mee. Wij werken onafhankelijk, gratis en zonder verwijzing. Ook familieleden, mantelzorgers, andere betrokkenen en professionals kunnen contact met ons opnemen voor informatie en advies.

Het STIP is een initiatief van Lumen in samenwerking met Welzijnskompas Hillegom Lisse.  Elke week zit een aantal ervaringsdeskundigen van Lumen klaar om je te woord te staan. 

Het STIP Hillegom is iedere maandag open van 12.30-14.00 uur. 

De feestelijke opening is op 20 juni vanaf 12.30 uur . Je bent van harte welkom!  

Locatie: Plein 28, Henri Dunantplein 28, Hillegom

Meer informatie? Neem contact met ons op via stiphillegom@lumen-hollandrijnland.nl.

Meer info