Filters

Maand

Regio

Categorieën

Agenda - december 2019

02 dec

Voorlichtingsavond Bipolaire stoornis

Een bipolaire (manisch depressieve) stoornis kenmerkt zich door uitersten in stemming en energie. Wat is nu precies een bipolaire stoornis, hoe herken je het en wat zijn de behandelmogelijkheden? Maar ook: hoe kun je iemand met een bipolaire stoornis ondersteunen, en wat kan iemand zelf doen?

Meer info
05 dec

Spelletjesmiddag (Sint-special)

Zin een spelletje schaken, mens-erger-je-niet of kolonisten in Sint-sfeer? Bezoek dan onze spelletjesmiddag op Sinterklaasmiddag. Zelf een leuk spel meenemen mag ook!

05 dec

Wandelen in Cronesteijn

Leidse Regio

De laatste wandeling van het jaar in Cronesteijn. Wandel gezellig mee. We verzamelen bij de spoorwegovergang over het Kanaal om 14.00 uur. Na afloop drinken we een consumptie bij de Tuin van de Smid.

Meer info
05 dec

Sinterklaasavond in het Inloophuis in Leiden

Leidse Regio

5 december hebben we een ouderwetse Sinterklaasavond met warme chocomel, pepernoten en lekkere hapjes. Doe mee aan de Sinterklaasbingo want dit jaar hebben we extra mooie prijzen dankzij de Vrienden van het Inloophuis. Kom langs en geniet van een gezellige avond.

Meer info
09 dec

Vrouwenavond Kerststukjes maken Inloophuis Leiden

Leidse Regio

De laatste vrouwenavond van het jaar gaan we met elkaar een mooi kerststukje maken. Uiteraard met een kop koffie erbij en wat lekkers. Er zijn geen kosten aan verbonden, wel is het makkelijk als je zelf een bakje meeneemt.

Meer info
10 dec

Workshop Verbindende Communicatie (bezig)

Leer in deze 3-delige workshop hoe je niet alleen jezelf helder en eerlijk kunt uitdrukken, maar ook hoe je de ander met respect tegemoet kunt treden. Voor alle vrijwilligers van Stichting Lumen.

Hooigracht 12-14, Leiden 10 dec en 7 jan 09:30 - 12:00
Meer info
18 dec

Feestdagen…leuk of lastig? Deel II (Leiden)

Leidse Regio

Zie jij ook op tegen deze ‘gezellige’ dagen? En kan je wel wat steun gebruiken? Bezoek dan onze 2-daagse Feestdagen-workshop.

Meer info
20 dec

Kerstborrel in de Inloop in Oegstgeest

Leidse Regio

Kom langs voor de Kerstborrel in de Inloop in Oegstgeest. Het idee is dat iedereen iets lekkers meeneemt voor een hapjesbuffet. Uiteraard is de borrel alcoholvrij, zoals alle activiteiten van Lumen. Geniet van live piano muziek deze vrijdagmiddag.

Meer info
26 dec

Kerstlunch in het Inloophuis in Leiden

Leidse Regio

Tweede Kerstdag kun je aanschuiven bij een sfeervolle kerstlunch in het Inloophuis op de Hooigracht. Er is live muziek en heerlijk eten. Schrijf je in achter de bar van het Inloophuis. De kosten zijn 2,50 euro.

Meer info