Filters

Maand

Regio

Categorie├źn

Agenda - juli 2019

01 jul

Voorlichtingsavond Autisme bij volwassenen

Mensen met autisme verwerken informatie die ze waarnemen op een andere manier. De ervaringsdeskundige gaat in op het onderwerp vanuit haar/zijn eigen ervaring. Een professional vertelt over het thema in het algemeen, de achtergrond, oorzaken, signalen, het hulpaanbod en omgangsadviezen (familie en naasten).

Meer info
04 jul

Wandelen Cronesteyn

Leidse Regio

Om 14 uur verzamelen we bij de spoorwegovergang over het Kanaal. na een wandeling van een uur in het polderpark Cronesteyn sluiten we af met een consumptie in de Tuin van de Smid.

14:00 - 15:30
08 jul

Voorlichting Veiligheidshuis

Sander Neger, Beleidsmedewerker bij Veiligheidshuis Hollands Midden, geeft een voorlichting over het Veiligheidshuis. Aansluitend gaan de aanwezigen met elkaar in gesprek. Aanmelden (of vragen vooraf) via larsvanwezel@lumen-hollandrijnland.nl. Inloop vanaf 10:30 uur.

13 jul

BBQ Inloophuis Leiden

Leidse Regio

De jaarlijkse BBQ is deze keer gepland op zaterdag 13 juli. Schrijf je in voor 2,50 euro achter de bar van het Inloophuis. Vanaf 17.00 uur is iedereen van harte welkom.

15 jul

Vrouwenavond

Leidse Regio

Maandag 15 juli is het Inloophuis in Leiden alleen open voor vrouwen. Wie wil kan creatief aan de slag met boekvouwkunst.

19 jul

Optreden Helter Shelter in het Inloophuis in Leiden

Leidse Regio

In het kader van het 35 jarig lustrum van het Inloophuis Psychiatrie hebben we vrijdagavond 19 juli een spetterend optreden van Helter Shelter. Dat belooft een mooie avond te worden. Iedereen is van harte welkom!