Voorlichtingsavonden Psychische gezondheid

De voorlichtingsavonden psychische gezondheid worden georganiseerd door Lumen Holland Rijnland en GGZ Rivierduinen, afdeling Preventie. Vanwege het coronavirus zijn deze voorlichtingen nu online te volgen.

Verslaving
Maandag 26 oktober 19.30-20.30 uur (toegang vanaf 19.20 uur)

Alcohol en drugs kunnen veel gevolgen hebben. Het gaat ten koste van je werk, school of thuis. Er ontstaan terugkerende problemen op sociaal gebied (ruzies). Een behandelaar van GGZ Rivierduinen en een ervaringsdeskundige van Stichting Lumen Holland Rijnland delen hun kennis en ervaringen. Uiteraard is er gelegenheid tot het stellen van vragen.

Psychose en stemmen horen
Maandag 16 november 19.30-20.30 uur (toegang vanaf 19.20 uur)

Een psychose zorgt voor overtuigingen die niet met de werkelijkheid overeenkomen. stemmen horen is geen ziekte op zich maar het is een verschijnsel dat zich ook voor kan doen bij andere psychische aandoeningen. Een behandelaar van GGZ Rivierduinen en een ervaringsdeskundige van Stichting Lumen Holland Rijnland delen hun kennis en ervaringen. Uiteraard is er gelegenheid tot het stellen van vragen.

Persoonlijkheidsstoornissen
Maandag 23 november 19.30-20.30 uur (toegang vanaf 19.20 uur)

Dat persoonlijkheidsproblematiek niet behandelbaar zou zijn is gelukkig achterhaald! Wat is kenmerkend voor een persoonlijkheidsstoornis? Een behandelaar van GGZ Rivierduinen en een ervaringsdeskundige van Stichting Lumen Holland Rijnland delen hun kennis en ervaringen. Uiteraard is er gelegenheid tot het stellen van vragen.

Wil je één van onze voorlichtingen bijwonen? Meld je hieronder aan en krijg direct de link en instructies in je mailbox.

Meld je aan voor de Voorlichting

Voorlichting terugkijken
26 okt

Online Voorlichting: Verslaving

Duin- en BollenstreekLeidse RegioRijnstreek

Alcohol en drugs kunnen veel gevolgen hebben. Het gaat ten koste van je werk, school of thuis. Er ontstaan terugkerende problemen op sociaal gebied (ruzies). Een behandelaar van GGZ Rivierduinen en een ervaringsdeskundige van Stichting Lumen Holland Rijnland delen kennis en ervaringen.

Webex 19:30 - 20:30
16 nov

Online Voorlichting: Psychose en stemmen horen

Duin- en BollenstreekLeidse RegioRijnstreek

Een psychose zorgt voor overtuigingen die niet met de werkelijkheid overeenkomen. stemmen horen is geen ziekte op zich maar het is een verschijnsel dat zich ook voor kan doen bij andere psychische aandoeningen. Een behandelaar van Rivierduinen en een ervaringsdeskundige van Lumen delen hun verhaal.

Webex 19:30 - 20:30
23 nov

Online Voorlichting: Persoonlijkheidsstoornissen

Duin- en BollenstreekLeidse RegioRijnstreek

Dat persoonlijkheidsproblematiek niet behandelbaar zou zijn is gelukkig achterhaald! Wat is kenmerkend voor een persoonlijkheidsstoornis? Een behandelaar van GGZ Rivierduinen en een ervaringsdeskundige van Stichting Lumen Holland Rijnland delen hun kennis en ervaringen.

Webex 19:30 - 20:30
Volledige agenda