In de Duin- en Bollenstreek start per 1 september 2019 de campagne Opgenomen op de Werkvloer. Deze campagne is een gezamenlijk initiatief van de vijf gemeenten in de Duin- en Bollenstreek en Stichting Lumen Holland Rijnland en wordt mede financieel mogelijk gemaakt door ZonMw. De campagne Opgenomen op de werkvloer wil de beeldvorming rond kwetsbare werknemers/werkzoekenden met psychische problematiek in de Duin- en Bollenstreek positief beïnvloeden door een gezamenlijke aanpak te ontwikkelen om uitsluiting van arbeidsparticipatie door stigmatisering duurzaam te voorkomen.

Voor deze vacature zijn wij op zoek naar een projectcoördinator voor 18 uur per week. De functie bestaat voor het grootste deel uit inhoudelijke, communicatieve en coördinerende taken. De campagne start vanaf 1 september 2019. Uiterlijk 1 oktober 2019 willen wij de functie projectcoördinator ingevuld hebben. De campagne loopt van 1 september 2019 tot 1 september 2021.

Belangrijke werkzaamheden in deze functie zijn:

– Het actief betrekken en onderhouden van de contacten met de partners die samenwerken in de campagne;
– Initiëren en ontwikkelen van audiovisuele producten t.b.v. de campagne;
– Samen met in- en externe collega’s coördineren en ondersteunen van mensen met ervaringskennis en -deskundigheid die een rol spelen als  ambassadeur en voorlichter in de campagne;
– Nauw samenwerken met de projectgroep van de campagne; de projectgroep heeft een actieve en sturende rol in de campagne;
– Nauw samenwerken met partners in de campagne (o.a. contactpersonen gemeenten en Servicepunt Werk Duin- en Bollenstreek, arbeidsparticipanten, werkgevers, opleidingsinstituten).

Kwaliteiten en vaardigheden:

Wij zijn op zoek naar een coördinator die:
– Ervaring met en interesse heeft in het samenwerken met verschillende partners in een omvangrijk project;
– Ervaring heeft met het begeleiden en ondersteunen van mensen met een achtergrond met psychische problematiek;
– Affiniteit heeft met het organiseren van aandacht in en via diverse (social) media;
– Ervaringen met psychische problematiek (bijvoorbeeld burn-out) en re-integratie naar werk kan inzetten in het kader van werken vanuit klantperspectief.

Ons aanbod:

We bieden een uitdagende functie aan in een groot project en een vernieuwende organisatie, met uitgebreide ontwikkelmogelijkheden.

Deze functie is ingedeeld in schaal 8 van de CAO Welzijn (€ 2.494 – € 4.190).

Solliciteren:

Stuur je sollicitatiebrief en cv voor 12 augustus 2019 via mail naar mvanbiezen@lumen-hollandrijnland.nl (Monique van Biezen) of tel.: 06-538 317 54. Ook voor meer informatie over deze antistigma-campagne en de functie kun je hier terecht. De sollicitatiegesprekken worden gepland op vrijdag 16 en maandag 19 augustus 2019.

 

Dit project wordt mogelijk gemaakt door: