In 2018 is Stichting Lumen Holland Rijnland gestart met het Project ‘Vaart in de Crisiskaart in Hollands Midden’. Hierin werkt Stichting Lumen samen met Stichting Kernkracht (Gouda) en de Stichting Crisiskaart Nederland, met als doel om de Crisiskaart voor een brede doelgroep beschikbaar te stellen in alle gemeenten in Hollands Midden.

De Crisiskaart is er voor mensen die vrezen een crisis mee te gaan maken of bang zijn om in een verwarde toestand te raken. Het is een persoonlijk, opvouwbaar kaartje, dat past in een portemonnee. Hierop staat wat omstanders en hulpverleners moeten doen of laten als iemand in crisis is. Het opstellen van een Crisiskaart doet de kaarthouder samen met een ervaringsdeskundig consulent crisiskaart.

Voor de voortzetting van dit project in de regio Holland Rijnland zijn wij op zoek naar een enthousiaste projectcoördinator (16 uur per week).

Download hier de vacature.

Voor meer informatie over de werkzaamheden kun je terecht bij Frouke Lampe via froukelampe@lumen-hollandrijnland.nl of 0681624676. Je kunt tot 14 maart solliciteren!

Meer info