Leidse Regio

Themagroep Herstellenderwijs

Ervaring delen is kennis vermenigvuldigen

De bijeenkomsten van Herstellenderwijs zijn tijdelijk uitgesteld. Heb je interesse in deze bijeenkomsten? Meld je aan via onderstaand formulier. We sturen dan een bericht als we weer van start gaan. 

In deze lotgenotengroep gaan we in op uiteenlopende onderwerpen waarmee je te maken kunt krijgen wanneer je herstellende bent van psychische problemen, een verslaving, dak- en thuisloosheid of andere ontwrichtende gebeurtenissen. Samen bepalen we het (hoofd)thema dat we in de komende week of weken verder uitdiepen. Je kunt daarbij denken aan onderwerpen als ‘Spiritualiteit’, ‘Omgaan met terugval’, ‘Schaamte’, ‘Eenzaamheid’, ‘Familiebanden’, ‘Intimiteit’ of ‘Perfectionisme’. Het onderwerp van de maand wordt bekend gemaakt op deze pagina.

Thema september 2020: Acceptatie
Download de flyer

Thema maart 2020: Ik ben mijn ziekte (niet)!
Download de flyer

Thema februari 2020: Go with the flow!
Download de flyer 

Thema januari 2020: De klik
Download de flyer

Thema december 2019: Compromissen
Download de flyer

Thema november 2019: Leuk leven
Download de flyer

 

Houd je aan de corona-huisregels!

Voor wie?

Herstellenderwijs is een open lotgenotengroep voor iedereen die herstellende is van psychische problemen, een verslaving, dak- en thuisloosheid of andere ontwrichtende gebeurtenissen. De groep wordt begeleid door ervaringsdeskundige gespreksleiders. Deze groep is ook bedoeld voor (beginnende) ervaringsdeskundigen die hun kennis van universele herstelthema’s willen uitbreiden.

Tijdsinvestering

Wekelijks op donderdag van 11.00 tot 12.30 uur. Alle bijeenkomsten zijn los van elkaar te volgen. Je kunt op ieder moment aanhaken.

Voorlopig staan geen bijeenkomsten van Herstellenderwijs gepland.

Locatie

Inloophuis, Hooigracht 12-14 Leiden

Meer informatie?

Stuur een bericht naar herstellen@lumen-hollandrijnland.nl

Kosten

Gratis

Vragen?

Meld je aan voor Herstellenderwijs

Er zijn geen activiteiten gepland.

Volledige agenda