Duin- en BollenstreekLeidse Regio

Stellen van een participatiedoel

Later als ik groot ben – daar ga ik toch niet op wachten?  – Loesje

Heb je zin om je eigen ervaringen in te zetten om anderen te ondersteunen? En heb je zin in een interessante training en een leuk team om mee samen te werken? Meld je dan bij Stichting Lumen aan voor de training ‘Stellen van een Participatiedoel’

De cursus wordt verzorgd door Stichting Rehabilitatie ’92 en maakt deel uit van de Individuele Rehabilitatie Benadering (IRB). Het cliëntperspectief en de ontwikkeling van ervaringsdeskundigheid wordt hierbij door Stichting Lumen verzorgd. Na afloop kun je aan de slag als Participatiecoach. Bekijk hier de vacature. De Participatiecoaches werken in de Duin- en Bollenstreek en in de Leidse regio.

Voor wie?

Voor mensen uit de Duin- en Bollenstreek en de Leidse regio met ervaring op het gebied van psychische klachten, psychosociale problemen en/of verslaving die de eigen ervaringen en inzichten als Participatiecoach (zie vacature) in willen zetten om anderen te ondersteunen bij stappen op weg naar werk.

Tijdsinvestering

Drie bijeenkomsten van ca. vier uur plus huiswerkopdrachten (ca. drie uur per week)

Kosten

geen kosten

Meer informatie & aanmelden

Stuur een bericht naar Jeanine Speckman jeaninespeckman@lumen-hollandrijnland.nl. Zie ook www.opgenomenopdewerkvloer.nl.

Vrijwilligers ontvangen certificaat van wethouder