Vanaf 14 oktober verzorgt Lumen weer een reeks van de cursus Zicht op Herstel in het Vriendenhuis in Lisse.

Inhoud cursus

Herstellen is een zoektocht naar hoe je, ondanks je psychische klachten, psychosociale problemen en/of verslaving een leven op kunt bouwen dat jij als zinvol ervaart. De cursus ‘Zicht op Herstel’ kan een waardevolle aanvulling zijn bij deze zoektocht. Onder begeleiding van twee ervaringsdeskundige cursusleiders ga je met behulp van de verschillende fases van herstel jouw eigen unieke herstelproces in kaart brengen. Elke bijeenkomst heeft een thema. Aan de hand van deze thema’s gaan we met elkaar in gesprek om kennis en ervaringen te delen. Dit leidt tot meer bewustwording van en inzicht in wat jou kan helpen bij verder herstel.

Voor wie

De cursus is bedoeld voor mensen die te maken hebben (gehad) met psychische aandoeningen, psychosociale problemen en/of verslavingsproblematiek en die willen werken aan hun verdere herstel. De cursus vormt ook een basis voor de ontwikkeling van ervaringsdeskundigheid binnen Lumen.

Locatie en data

Vriendenhuis Lisse, Heereweg 258, 2161 BS Lisse

De cursus is van 14 tot 16 uur op 14, 21, 28 oktober, 4, 11, 18, 25 november, 2 en 9 december.

Download hier de flyer met alle informatie.

Aanmelden

Aanmelden voor de cursus kan via  herstel.lumen@gmail.com of 06-81624676 (Frouke Lampe). Er kunnen maximaal acht deelnemers meedoen.  Er zijn geen kosten aan deze cursus verbonden.

Meer info

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Blijf op de hoogte van onze projecten & activiteiten.