Een zeer belangrijke vaardigheid, zo niet dé belangrijkste vaardigheid voor je herstel, is acceptatie. Maar hoe doe je dat nou, accepteren?

Deze maand staat Herstellenderwijs in het teken van acceptatie. Door jouw situatie en de gevolgen ervan, negatieve gevoelens en jezelf te accepteren komt er ruimte en energie vrij voor (verder) herstel. Maar hoe geef je ruimte aan ongewenste gevoelens en gedachten? Hoe weet je waar jij waarde aan hecht en daarnaar handelt?  En hoe kan jij stappen zetten naar (zelf)acceptatie? Weten en ervaren hoe je die acceptatie aanpakt? Wees welkom bij Herstellenderwijs!

Praktische informatie

  • Wanneer: donderdag 10, 17 en 24 september van 11.00 tot 12.30 uur \
  • Waar: Hooigracht 12-14,  Leiden.

De bijeenkomsten zijn gratis en los van elkaar te volgen. Vanwege het coronavirus is vooraf aanmelden noodzakelijk. Dit kan via onderstaand formulier of via herstellen@lumen-rijnland.nl.

Herstellenderwijs is een open lotgenotengroep waarin we uiteenlopende onderwerpen bespreken waarmee je te maken kunt krijgen wanneer je herstellende bent van psychische problemen, een verslaving, dak- en thuisloosheid of andere ontwrichtende gebeurtenissen. De groep wordt begeleid door ervaringsdeskundige gespreksleiders. Je kunt op ieder moment aanhaken (ook midden in de maand). 

Aanmelden Herstellenderwijs

Ja, ik geef me op
Meer info

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Blijf op de hoogte van onze projecten & activiteiten.