Filters

Maand

Regio

Categorieën

Agenda - februari 2021

15 feb

Voorlichting: Eetstoornissen

Duin- en BollenstreekLeidse RegioRijnstreek

Een eetstoornis, zoals anorexia of boulimia, heeft een grote invloed op je leven. Maar hoe ontstaat een eetstoornis precies? En welke behandelingen zijn er mogelijk? Een behandelaar en een ervaringsdeskundige vertellen je hier meer over tijdens deze voorlichting.

Zoom 19:30 - 20:30
Meer info
24 feb

Krachtcirkel Leiden

Leidse Regio

De Krachtcirkel, mensen om je heen om op terug te vallen! Leg nieuwe contacten, doe samen leuke dingen en zet je talenten en vaardigheden voor elkaar in.

Meer info
25 feb

Lotgenotencafé

Leidse Regio

Heb je een psychische aandoening, psychosociale problemen of een verslaving en wil je hier in een ongedwongen, open en veilige sfeer over praten? Bezoek dan ons wekelijkse lotgenotencafé.

Meer info
26 feb

Zicht op Herstel Alphen aan den Rijn (VOL)

Rijnstreek

Breng met de cursus Zicht op Herstel je eigen unieke herstelproces in kaart. Onder begeleiding van twee ervaringsdeskundige cursusbegeleiders deel je kennis en ervaring met elkaar. Dit leidt tot meer bewustwording en inzicht in je eigen herstel.

De Jozef, Hoflaan 7, 2405 BS Alphen aan den Rijn 26 feb, 5 mrt, 12 mrt, 19 mrt, 26 mrt, 9 apr, 16 apr en 23 apr 10:00 - 12:30
Meer info
28 feb

Inloophuis Leiden

Leidse Regio

Het Inloophuis Leiden is een huiskamer, een gezellige ontmoetingsplek waar iedereen zichzelf kan zijn. Welkom! Aanmelden bij de deur.

Meer info