Filters

Maand

Regio

Categorieën

Agenda - februari 2020

10 feb

Creatieve Vrouwenavond Leiden

Leidse Regio

Maandag 10 februari gaan we ons wagen aan een mozaïek workshop. Iedereen die het leuk vind kan aansluiten rond 19.30 uur.

19:30 - 22:00
Meer info
13 feb

(Zelf)inzicht leidt tot actie!

Leidse Regio

Waar krijg ik energie van in mijn leven en waarvan niet? Wil je ook persoonlijk verder groeien en beter je eigen pad kunnen kiezen. Tijdens de 2-daagse workshop leer je je (zelf)inzicht te vergroten en in actie te komen. Bijvoorbeeld in het vinden van passend (vrijwilligerswerk)?

Hooigracht 12-14, Leiden 13 feb en 20 feb 12:30 - 15:00
Meer info
17 feb

Voorlichtingsavond Eetstoornissen

Samen met GGZ Rivierduinen organiseert Stichting Lumen voorlichtingsavonden. Op 17 februari is het onderwerp eetstoornissen. Er zal een ervaringsdeskundige spreken van Stichting Lumen en een behandelaar. De avond is gratis en opgeven is niet nodig. Inloop vanaf 19.15 uur, betaald parkeren tot 19.30 uur.

21 feb

Swingo in Oegstgeest

Leidse Regio

Vrijdag 21 februari kun je aansluiten bij de Swingo in het Inloophuis (in het Dorpscentrum aan de Lijtweg 9 in Oegstgeest). Swingo is een muzikale variant van Bingo. Je streept de nummers die je te horen krijgt af op je kaart. Er zijn leuke prijzen te winnen. En daarbij is er uiteraard koffie met wat lekkers.

Meer info
27 feb

Workshop Gezonde Leefstijl: Gezonde Voeding

Leidse Regio

Gezonde voeding is belangrijk voor je fysieke, maar ook voor je mentale gezondheid. Geef je leefstijl een boost en kom! Deelname is gratis, wel aanmelden.

Meer info
28 feb

Indische maaltijd

Leidse Regio

Vrijdagavond 28 februari kun je genieten van een heerlijke Indische maaltijd in het Inloophuis in Leiden. Nasi, kroepoek, saté, komkommersalade, een eitje …. wat wil je nog meer. Schrijf je vooraf in bij de bar en eet gezellig mee voor 2,50 euro. Om 17.30 uur gaan de deuren open.

Meer info