Filters

Maand

Regio

Agenda - oktober 2019

07 okt

Voorlichtingsavond Burn-out en Depressie

Depressie en burn-out zijn moeilijk van elkaar te onderscheiden. Veel symptomen komen met elkaar overeen. Mensen met een burn-out zijn vaak somber en lusteloos, net als mensen met een depressie. Tijdens deze avond komt u meer te weten over depressie en burn-out en welke mogelijkheden er zijn om hier iets aan te doen.

Meer info
07 okt

High Tea

Leidse Regio

In het kader van het project Samen tegen Eenzaamheid zijn er in de week van 1-8 oktober talloze activiteiten in Oegstgeest. In het programma van Oegstgeest Ontmoet organiseert Lumen op 7 oktober een High Tea met muzikale omlijsting. Iedereen is welkom en wordt genodigd om een een vriend, buur of familielid mee te nemen

10 okt

Cursus Zicht op Herstel

Leidse Regio

Vanaf 10 oktober 2019 organiseert Stichting Lumen een nieuwe reeks van de cursus ‘Zicht op Herstel’ in Leiden. Deze cursus bestaat uit een serie van 9 bijeenkomsten en wordt gegeven door twee ervaringsdeskundig cursusbegeleiders van Lumen.

Hooigracht 12-14, 2312 KS Leiden 10 okt, 17 okt, 24 okt, 31 okt, 7 nov, 14 nov, 21 nov, 28 nov en 5 dec 14:00 - 16:00
Meer info
14 okt

Voorlichtingsavond Persoonlijkheidsstoornissen

Iemand met een persoonlijkheidsstoornis heeft meestal een star patroon van denken, voelen en handelen. Dit ontstaat vaak al op jonge leeftijd. Hoe precies is niet bekend, maar men weet dat er verschillende factoren een rol spelen. Meer weten? Kom naar deze avond!

Meer info