Filters

Maand

Regio

Categorieën

Agenda - maart 2019

01 mrt

Oud en Nieuw in het Inloophuis in Oegstgeest

Vrijdag 1 maart om 15.00 uur is er een feestelijk moment in het Inloophuis in het Dorpscentrum in Oegstgeest. Carmen en Milko van Rivierduinen nemen afscheid en Ariette van Hespen van Lumen neemt het stokje over. Iedereen is van harte welkom om een kijkje te komen nemen, een taartje te eten en wat te drinken.

04 mrt

Cursus Zicht op Herstel-VOL

Leidse Regio

Vanaf 4 maart 2019 organiseert Stichting Lumen Holland Rijnland een nieuwe reeks van de cursus ‘Zicht op Herstel’ in Leiden. Deze cursus bestaat uit een serie van 9 bijeenkomsten en wordt gegeven door twee ervaringsdeskundige cursusbegeleiders van Lumen.

Hooigracht 12-14, 2312 KS Leiden 4 mrt, 11 mrt, 18 mrt, 25 mrt, 1 apr, 8 apr, 15 apr, 6 mei en 13 mei 20:00 - 22:00
Meer info
04 mrt

Voorlichtingsavond Verlegenheid of Sociale Angst

Vind je het vreselijk om een kamer vol met mensen in te lopen? Schrik je als de telefoon gaat? Voel je je in gesprekken onhandig of minderwaardig? Allemaal kenmerken van verlegenheid, 'angst in sociale situaties'. Herken je dit bij jezelf of iemand uit je omgeving? Kom dan naar deze avond.

Meer info
25 mrt

Voorlichtingsavond Bipolaire stoornis

Een bipolaire (manisch depressieve) stoornis kenmerkt zich door uitersten in stemming en energie. Wat is nu precies een bipolaire stoornis, hoe herken je het en wat zijn de behandelmogelijkheden? Maar ook: hoe kun je iemand met een bipolaire stoornis ondersteunen, en wat kan iemand zelf doen?

Meer info
30 mrt

Open Dag Lumen 2019

Duin- en BollenstreekLeidse RegioRijnstreek

Tijdens deze Open Dag presenteert Stichting Lumen Holland Rijnland haar activiteiten, zijn er interessante workshops te volgen en presenteren we onze nieuwe website.

Meer info